Het event

Klantadviseurs handelen jaarlijks meer dan een miljard telefoontjes en emails af. Zij zijn onmisbaar dus! De functie-inhoud verandert en eisen worden hoger. Hun imago kan wel een boost gebruiken!

Voor de vijfde keer werd daarom 'De Nationale CQ Test', een kennistest voor klantadviseurs (met bijbehorend feest) georganiseerd.

Dit evenement is uitgegroeid tot een belangrijk jaarlijks festijn voor de klantadviseurs en daarom moest deze jubileumeditie alle voorgaande edities overtreffen!

Randstad vroeg Luidkeels en claariskees om een concept te verzinnen voor dit evenement en tevens de productie van het evenement te verzorgen. 

 

Programma

De jubileumeditie met als thema 'The Battle' vond dit jaar plaats in een boksring in Hangaar 2 (Katwijk) waar de teams elkaar om de titel 'beste klantadviseur' bevochten.

Na een ontvangst met stoelmassage (om goed voorbereid de strijd aan te gaan), karaoke en teamfotografie namen de deelnemende teams plaats op de tribunes van de boks-arena. Met Eddy Zoëy en Erben Wennemars als presentatoren in de ring was het een zinderende strijd. De 850 uitzinnige deelnemers aan de Nationale CQ Test maakten er één groot feest van en waren bloedfanatiek. Na een spannende finale tussen de beste drie deelnemers sloot Lange Frans de Nationale CQ Test af met een optreden in de ring.

 

Over Randstad Callflex

Al meer dan 54 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Randstad helpt mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. Zij staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Randstad Callflex is gespecialiseerd in gekwalificeerd callcenter en contactcenter personeel. Als specialist in de branche kunnen zij gemotiveerde contactcenter medewerkers matchen met bedrijven waar zij kunnen excelleren.

Als één van de hoofdsponsoren van de Nationale CQ Test is Randstad Callflex verantwoordelijk voor de organisatie van de Nationale CQ Test.

 

Samen een event verder ontwikkelen

Event strateeg claariskees bedacht vijf jaar geleden de Nationale CQ Test.  Nu, bij de vijfde editie van het event werd zij wederom gevraagd om de ultieme jubileumeditie vorm te geven en zocht ze de samenwerking met Luidkeels. Samen met Randstad werd opnieuw een succesvol evenement neergezet.

 

De foto's