Het event

De jaarlijkse Liberty Global Technology Summit is het grootste internationale evenement van Liberty Global en richt zich op innovatie en technologie binnen de branche waarin het bedrijf zich begeeft. Het doel van het evenement is het organiseren van een inspirerende bijeenkomst voor werknemers en belangrijke partners, gericht op het voeden van samenwerking en kruisbestuiving tussen deze twee doelgroepen.

Ook in 2016 mocht Luidkeels het grootste jaarlijkse evenement van Liberty Global weer produceren. Dit jaar pakten we groots uit met een spectaculair plenair podiumplaatje.

 

Programma

Het event bestond uit een dagprogramma en een avondprogramma, met respectievelijk 1800 en 1200 gasten.

Het dagprogramma kende een beurs met ruim honderd standhouders, een inspirerend plenair programma met sprekers en 28 breakout sessies. Traditiegetrouw bouwde Luidkeels de plenaire zaal tijdens de borrel om tot dinerzaal voor een enorme dinnershow waar ook de jaarlijkse supplier-awards werden uitgereikt. Hoogtepunten van 2016: een weergaloos decor, koninklijk bezoek en een knallend optreden van de Flying LED Drummers.

 

Over Liberty Global

Liberty Global is het grootste internationaal opererende bedrijf in de kabelindustrie en is actief in meer dan 30 landen.

Liberty Global verbindt mensen met de digitale wereld en maakt het mogelijk om de oneindige mogelijkheden daarvan te ontdekken en ervaren. Liberty Global is onder meer actief met de consumenten-merken Virgin Media, Ziggo, Unitymedia, Kabel BW, Telenet en VTR. 

 

Als design, techniek en entertainment samen werken 

Samen met Liberty Global en enkele experts uit ons netwerk hebben we dit jaar aan het ultieme plaatje mogen werken. Door goed na te denken hoe stage design, techniek en entertainment elkaar kunnen versterken hebben we een weergaloze ervarig voor de gasten weten te creëren. Dit is dan weer waar Luidkeels over gaat: écht samen aan een succes werken.

 

De foto's