Het event

De jaarlijkse Liberty Global Technology Summit is het grootste internationale evenement van Liberty Global en richt zich op innovatie en technologie binnen de branche waarin het bedrijf zich begeeft. Het doel van het evenement is het organiseren van een inspirerende bijeenkomst voor werknemers en belangrijke partners, gericht op het voeden van samenwerking en kruisbestuiving tussen deze twee doelgroepen.

2015 was een grote mijlpaal voor Luidkeels, wij mochten dit event voor de vijfde maal produceren, wederom in de Ziggo Dome te Amsterdam.

 

Programma

Het event bestond uit een dagprogramma en een avondprogramma, met respectievelijk 1500 en 1000 gasten.

Het dagprogramma kende een beurs met 84 stands op de begane grond en ring 1, een inspirerend plenair programma met sprekers en 28 breakout sessies. Na het dagprogramma werden de gasten getrakteerd op een borrel op de beursvloer. Dit gaf Luidkeels de kans om de plenaire ruimte om te bouwen tot een dinersetting voor een spectaculaire dinnershow waar ook de jaarlijkse supplier-awards werden uitgereikt. Hoogtepunten van 2015: een spectaculair custom-made projectiescherm en een waanzinnige dans-act in combinatie met videobeelden.

 

Over Liberty Global

Liberty Global is het grootste internationaal opererende bedrijf in de kabelindustrie en is actief in 14 landen, waarvan 12 Europese landen. Liberty Global verbindt mensen met de digitale wereld en maakt het mogelijk om de oneindige mogelijkheden daarvan te ontdekken en ervaren. Liberty Global is onder meer actief met de consumenten-merken Virgin Media, Ziggo, Unitymedia, Kabel BW, Telenet en VTR. 

 

Écht samenwerken

Luidkeels en Liberty Global werken al 5 jaar nauw samen in de ontwikkeling van dit event. Het event wordt groter en groter en ieder jaar weten we met elkaar het vorige event weer te overtreffen. Dit is waar Luidkeels over gaat: écht samen aan een succes werken.

 

De foto's