Het event

De jaarlijkse Liberty Global Technology Summit is het grootste evenement van Liberty Global en richt zich op innovatie en technologie binnen de branche waarin zij zich bewegen. Het doel van het evenement is het organiseren van een inspirerende bijeenkomst voor circa 1000 werknemers en belangrijke partners, gericht op het voeden van samenwerking en kruisbestuiving tussen deze twee doelgroepen.

In 2013 mocht Luidkeels dit evenement voor de derde keer in de Passenger Terminal Amsterdam organiseren. 

Het dagprogramma van het evenement bestond uit informatiestands van de leveranciers van Liberty Global, inspirerende plenaire sprekers en informatieve breakouts. Na het dagprogramma werden de gasten getrakteerd op een borrel op twee verschillende locaties: het schip Ocean Diva Futura (inclusief tochtje over het IJ) en een luxe tenthal in de busterminal van de PTA. Dit gaf ons de kans om de plenaire ruimte om te bouwen tot een dinersetting voor een spetterende dinnershow met onder andere La Metta, ISH, Alma Niëto en een spectaculaire lasershow.

Over Liberty Global

Liberty Global is het grootste internationaal opererende bedrijf in de kabelindustrie en is actief in 14 landen, waarvan 12 Europese landen. Liberty Global verbindt mensen met de digitale wereld en maakt het mogelijk om de oneindige mogelijkheden daarvan te ontdekken en ervaren. Liberty Global is onder meer actief met de consumenten-merken Virgin Media, UPC, Unitymedia, Kabel BW, Telenet en VTR. 

 

De foto's