Het event

In het voorjaar van 2015 lanceerde Randstad Nederland de campagne 'worden wie je bent', een inspirerend verhaal over talent, het benutten van potetieel en het waarmaken van dromen en ambities. 

Volgens Randstad is ‘worden wie je bent’ meer dan een campagne. 'Het staat voor het geloof van Randstad dat talent in ieder van ons zit. En dat talent ons maakt tot wie we zijn.'

Randstad wil mensen helpen hun talenten te ontdekken en dromen te realiseren en gaat daarmee terug naar haar oorsprong. Door mensen aan de juiste baan te helpen of door ze net dat ene zetje in de rug te geven. 'Zodat ze kunnen worden wie ze zijn.'

Op 14 april 2015 werd de campagne geïntroduceerd in een bijeenkomst voor alle medewerkers van Randstad Nederland. Ruim 2500 medewerkers ondervonden aan den lijve wat de achterliggende gedachte van de campagne was tijdens een verrassende en persoonlijke show over talenten en ambities.

Randstad vroeg Luidkeels om de productie van dit evenement te verzorgen. 

 

Programma

Na een korte ontvangst met divers entertainment werden de gasten enthousiast ontvangen door radio-DJ Gerard Ekdom en televiesiepresentator Robbert ten Brink. Persoonlijke verhalen van directieleden, bedankjes van klanten aan Randstad-medewerkers, een optreden van oud-medewerker Sjors van der Panne en natuurlijk de nieuwe commercial warden de ingrediënten van een prachtig showprogramma. 

 

Over Randstad Nederland

Al meer dan 54 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Randstad helpt mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. Zij staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

 

Een team-effort

In een extreem korte tijd is een evenement gerealiseerd dat naadloos aansluit bij de persoonlijke nieuwe campagne van Randstad.

In een team met opdrachtgever, event-strateeg en documentairemakers was voelde Luidkeels zich als een vis in het water. We noemen dat co-creatie.

 

De foto's