Het event

De jaarlijkse Liberty Global Technology Summit is het grootste internationale evenement van Liberty Global en richt zich op innovatie en technologie binnen de branche waarin het bedrijf zich begeeft. Het doel van het evenement is het organiseren van een inspirerende bijeenkomst voor werknemers en belangrijke partners, gericht op het voeden van samenwerking en kruisbestuiving tussen deze twee doelgroepen.

 

Programma

Het event bestond uit een dagprogramma en een avondprogramma, met respectievelijk 2000 en 1350 gasten.

Het dagprogramma kende een beurs met ruim honderd standhouders, een inspirerend plenair programma met sprekers en 35 breakout sessies. Dit jaar is gekozen voor een setup met een indrukwekkende met twee kanten: aan de ene kant het plenaire dagprogramma en aan de andere kant een enorme dinnershow waar ook de jaarlijkse supplier-awards werden uitgereikt. Hoogtepunten: enorme stage, informeel karakter van het diner en een weergaloze show met acrobaten, LED-dansers en laser.

 

Over Liberty Global

Liberty Global is het grootste internationaal opererende bedrijf in de kabelindustrie en is actief in meer dan 30 landen.

Liberty Global verbindt mensen met de digitale wereld en maakt het mogelijk om de oneindige mogelijkheden daarvan te ontdekken en ervaren. Liberty Global is onder meer actief met de consumenten-merken Virgin Media, Ziggo, Unitymedia, Kabel BW, Telenet en VTR. 

 

Als design, techniek en entertainment samen werken 

Samen met Liberty Global en enkele experts uit ons netwerk hebben we dit jaar aan het ultieme plaatje mogen werken. Door goed na te denken hoe stage design, techniek en entertainment elkaar kunnen versterken hebben we een weergaloze ervarig voor de gasten weten te creëren. Dit is dan weer waar Luidkeels over gaat: écht samen aan een succes werken.

 

De foto's